Contact

Spitalul de Psihiatrie Drăgoești: Strada Spitalului Nr. 1, Drăgoești, Județul Vâlcea |

TEL/FAX: 0350.802.491

Telefon contact pacienti: 0770.272.948

Adresa e-mail: spitalul_dragoesti@yahoo.com

Cum se ajunge la spitalul de psihiatrie Dragoesti:

1. Pentru transportul public:
-Din Rm. Valcea: de la autogara Ferdinand (Lex Im Pol SRL) situata pe strada Ferdinand nr.38 se ia autobuzul Auto Narci pentru localitatea Dragoesti si odata ajunsi in localitate se coboara la statia "spital". Din statie se merge pe jos pe strada Spitalului care incepe din statia de autobuz, aproximativ 900 metri pana la destinatie.
-Din Dragasani: de la autogara Dragasani situata langa magazinul Penny Market aflat pe strada Tudor Vladimirescu nr.338 se ia autobuzul Auto Narci pentru localitatea Dragoesti si odata ajunsi in localitate se coboara la statia "spital". Din statie se merge pe jos pe strada Spitalului care incepe din statia de autobuz, aproximativ 900 metri pana la destinatie.

2.Pentru transport cu autoturism propriu:
-De la Rm. Valcea pe DN 64 in directia Dragasani, la statia Peco PETROM din localitatea Babeni(sat Tatarani) se vireaza la stanga, se continua pe DJ 678 pana in localitatea Galicea(sat Cocoru-intersectia cu barul "Hai la Noi") unde se vireaza la dreapta apoi se merge drept inainte pe DJ 678 pana in localitatea Dragoesti unde se vizualizeaza indicatoarele de semnalizare a spitalului.
-De la Dragasani pe DN 64 in directia Rm. Valcea, la statia peco CELSINO din localitatea Orlesti se vireaza la dreapta si se merge inainte pana in localitatea Dragoesti(sat Buciumeni-intersectie magazin satesc) unde se vireaza la stanga apoi se merge drept inainte pe DJ 678 pana se vizualizeaza indicatoarele de semnalizare a spitalului.

Formular de contact

Completați formularul de mai jos pentru a ne contacta (câmpurile marcate cu * sunt obligatorii)

*
*
Loader